Wednesday, June 28, 2006

Cycling II

Starting a new round
Derangéd and sad;
I hope I'm an artist
- If not, I'm just mad...

...ja taas mennään.
Kiellettyjen kirjojen listalla tietenkin Platonin, T.S. Eliotin, Hessen, Saussuren ja Conradin koko tuotanto, Popen Essay on Man, Shakespearen tragediat ja "1984". "The Princess Bride" on riskitekijä, "All That Jazz" way vaarallinen. Musea ei pidä edes leikillään lähestyä ennen kuin parin päivän päästä.

Ensiavuksi typerää (mutta ei ikävystyttävää) mangaa, joku laimea dekkari ja swingiä. Musikaalisävelmiä, joiden kaikki fraasit päättyvät pitkään paisutusnuottiin ("Mä muistan vanhaa haavettaaaaaaaiiiiiin.... Kun kaikki näytti kauniimmaltaaaaaaaaaaa....")... ja ennen kaikkea raitista ulkoilmaa ja muiden ihmisten seuraa. Kas, neljän seinän syndrooma on se kaikkein helpoin hankkia.

Ylivilkas mieli aiheuttaa välillä jos jonkinmoisia hankaluuksia. Ja kyllä, silloin tällöin tekee hyvää saada rypeä. Mutta hiipivästä hulluudesta täytyy ottaa niskalenkki siinä kohtaa, kun se lakkaa olemasta produktiivinen tila, muuten uidaan pian liian syvissä vesissä. Sitten seotaan strukturalismiin, lähetellään kummia viestejä eikä päästä sängystä ylös.
Ehei, tyttöseni! Ei ilman painavaa syytä. And, as there is nothing serious in mortality - - -

No comments: