Monday, April 03, 2006

Torso

Siinä se seisoo, mallinukenpuolikas tonni valkoista pitsiä yllään. Kävin hakemassa varakropan hassusta liikkeestä, jossa kaikki olivat alasti (paitsi myyjä) ja kiikutin uuden kaverini studiolle vaatetettavaksi. Se pääsi heti sovittamaan elämänsä onnellisinta päivää.
Päällä varustetut mallinuket ovat kaameita ja uhkaavia tyhjine silmineen, torsot taas täydellisen neutraaleja, luotettavia, ystävällisiä. Ne vain tekevät työtään, esittelevät vaatteita, eivätkä yritäkään korvata todellista ihmistä ulokkeineen ja kasvonpiirteineen. Peruukkipäinen vahanukke näyttää aina siltä, että se kadehtii elonkipinää ohikulkijoilta.
Kenties samasta syystä surullinen pelle on katkeransuloinen näky ja Ronald McDonald aiheuttaa kauhunväristyksiä; Pellen tosiolemus on haikea, surkea, traaginen. Hymyilevä pelle toimii luontonsa vastaisesti ja on vähintäänkin skitsofreeninen tapaus, mahdollisesti myös kannibalismin harrastaja. Joku maaninen tappaja pelleasussa vaanimassa pikkulapsia... Hyi olkoon. Lopetan pohtimisen ennen kuin menetän yöuneni.

1 comment:

Anonymous said...

PUHUMATTAKAAN NIIDEN VALTAVISTA JALOISTA!!!!

-S-